INCHLOSS mudah bersama MINYAK KELAPA DARA

Minyak kelapa dara sudah menjadi seakin popular dan dikenali pada ketika ini. Malahan ianya mempunyai pelbagai fungsi untuk tahap kesihatan yang lebih baik, penurunan berat badan dan juga untuk kecantikan. Selain itu, menurut kajian juga minyak kelapa dara ini baik untuk mengekalkan tahap kesihatan dan membaikpulih struktur kulit kepala untuk rambut yang lebih lebat dan yang penting adalah membantu mereka yang ingin menurunkan berat badan.

Antara kebaikan Minyak kelapa dara :

 

 • Membantu penurunan berat badan

Kajian menunjukkan bahawa minyak kelapa dara mampu memberikan perubahan terhadap pengamal itu sendiri. Antaranya :

 • Meningkatkan tahap tenaga yang diperlukan
 • Mengurangkan rasa lapar
 • Meningkatkan proses pembakaran lemak
 • Hormon seimbang

 

 • Membantu mengurangkan masalah perut buncit

Menurut beberapa kajian menunjukkan bahawa kepada mereka yang mengambil minyak kelapa dara bergandingan denga diet yang betul. Membolehkan mereka kehilangan lemak pada bahagian perut berbanding pada mereka yang mengamalkan minyak kacang soya.

Menurut kajian juga menunjukkan seorang lelaki yang mempunyai berat yang berlebihan dan dengan mengambil 30 gram minyak kelapa dara selama 4 minggu kebarangkalian inchloss yang boleh dicapai sebanyak 1.1 inci!!!!!!

 

 • Membina Otot

Rantaian asid lemak sederhana bukan sahaja bagus untuk membakar lemak bahkan juga bagus untuk membina otot. Seperti yang kita ketahui di dalam pasaranterdapat banyak suplemen untuk membina otot. Tetapi dengan memakan buah kelapa yang sebenar  anda akan dapat hasil yang asli.

Saya cadangkan tambahkan tiga sudu makan minyak kelapa dara ke dalam ‘shake’ pembina otot setiap hari. Malahan, apabila kita memilih yang semula jadi lebih selamat berbanding produk yang sudah ditokok tambah ramuan dan keaslian minyak kelapa dara itu sndiri.

 

 • Melancarkan sistem Pencernaan

Minyak kelapa dara membantu dalam proses sistem pencernaan dan dapat membantu mengelakkan masalah didalam sistem pencernaan seperti sindrom kerengsaan usus besar.

Lemak tepu dalam Minyak kelapa dara memiliki sifat anti mikrob dan membantu dalam menangani pelbagai bakteria, kulat, parasit dan lain-lain, yang menyebabkan gangguan didalam sistem pencernaan.

 

 • Rendah Kalori

Mengandungi kalori yang lebih rendah daripada minyak lain, kadar lemak yang mudah diubah menjadi tenaga dan tidak menyebabkan pengumpulan lemak pada jantung dan arteri. Ia juga dapat membantu meningkatkan tenaga dan stamina, dan dapat meningkatkan prestasi seseorang individu.

 

 • Meningkatkan Tahap Metabolisma

Minyak kelapa dara adalah minyak kelapa yang diproses tanpa penggunaan haba atau kimia. Struktur asal dalamannya dapat dikekalkan seasli aslinya. Berbanding dengan minyak kelapa biasa dimana haba dan kimia digunakan sewaktu pemprosesan yang mengakibatkan struktur asal dalamannya berubah dan  membawa kepada kemudaratan.

Untuk mendapatkan tahap metabolism yang tinggi minyak kelapa dara berfungi untuk memberi tekanan pada pankreas dan menghasilkan tenaga untuk pembakaran lemak.

 

 • Membantu sistem Penghadaman dengan baik

Dengan pengambilan Minyak Kelapa Dara secara Konsisten dan disiplin. Automatik akan menahan nafsu lapar. Dimana tidak akan cepat lapar, tidak perlu makan banyak dan berat badan terkawal secara semulajadi.

Malahan dapat mengurangkan masa proses penghadaman didalam tubuh badan kita dan menggalakkan tubuh badan sentiasa cergas, serta ringan untuk melakukan apajua aktiviti luar.

 

 • Mengurangkan Penyakit Selera makan

Anda akan memperoleh sumber lemak yang baik dalam tubuh badan, jadi anda akan sentiasa rasa kenyang dan sifat selera makan yang tidak menentu itu juga dapat dikurangkan.

 

*AMARAN- Minyak kelapa diproses, dipanaskan dengan suhu yang tinggi dan dihasilkan secara kimia untuk memanjangkan hayatnya. Apabila berlakunya sedemikian, maka lemak yang terkandung di dalamnya tidak lagi baik untuk anda!!!!! JADI… haruslah diingat bahawa Minyak kelapa dara bukanlah segala penyelesaiannya dan bukan juga jalan pintas untuk menurunkan berat badan anda… minyak yang  semulajadi ini juga dalap menolong anda untuk meningkatkan metabolism dan memastikan dapat mengurus berat badan anda dengan lebih baik… NAK dapatkan produk yang 100% organik dan punyai kandungan Minyak kelapa dara!!!! Marilah Berrrr KILLOSSLOTION sapu-sapu jer kurus….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *