Sale!

Killoss Lotion – Membakar Lemak, Mengempiskan Perut, Lengan, Peha

Rated 4.73 out of 5 based on 30 customer ratings
(30 customer reviews)

RM65.00 RM50.00

Earn up to 500 Points Points.


Buy Using WhatsApp

Categories: , Tags: ,

KILLOSS LOTION – (Membantu Kempiskan Perut dan Membakar Lemak Degil dengan SELAMAT)

1 tiub Killoss Lotion = 100ml

MEMBANTU:

  • Mengempiskan perut
  • Mengecilkan bahagian menggeleber ( peha, lengan )
  • Meruncingkan dagu
  • Menghapuskan selulit
  • Menghilangkan stretch marks
  • Menegangkan kulit
  • Membuang toksin daripada badan
  • Senang Lawas

Kelulusan KKM : NOT171200109K

Harga:
= RM50 (JIMAT RM15) Semenanjung
= RM60 (JIMAT RM10) Sabah/Sarawak

Beli 2 Unit (Lebih Penjimatan)
= RM90 Sahaja Semenanjung
– RM100 Sahaja Sabah/Sarawak

Beli 3 Unit (Lebih Penjimatan + Free 1 lagi Unit!)
= RM130 Sahaja Semenanjung
– RM140 Sahaja Sabah/Sarawak

PROMOSI TERHAD
Beli sekurang-kurangnya 3 unit KILLOSS dalam 1 resit, kemudian APPLY kupon ini:

FREEKILLOSS

..dan dapatkan percuma lagi 1 unit KILLOSS! Wau!

 

Weight 0.1 kg

30 reviews for Killoss Lotion – Membakar Lemak, Mengempiskan Perut, Lengan, Peha

  1. Rated 5 out of 5

    Azie Sulihin

    alhamdulillah lepas sy gunakan killos lotion ni, lengan sy mengecil 2 inci!! no more lengan ‘sado’ lagi..hihihihi

  2. Rated 5 out of 5

    afif

    lepas saya apply killoss lotion seminggu lebih, hasilnya lengan saya mengecil 1.7 inchi . memang TERBAIK. bau harum, cepat meresap dan senang nak apply . 😉

  3. Rated 5 out of 5

    anne

    bagus lotion ni, ringan je tak melekit pon

  4. Rated 5 out of 5

    Leha

    kiloss lotion ni terbaik ! lemak terbakar , 3 hari sapu dah nampak kesan.. yang paling best bau wangi dan sejuk je rasa.. nak kurus cepat kena rajin konsisten pakai 😉

  5. Rated 5 out of 5

    nani

    barang dah sampai.. bau best dan wangi.. dan tak panas…

    Uploaded image(s):

    Image #1 from nani
  6. Rated 5 out of 5

    su

    wangi, sapu lepas mandi paling best. fresh je rasa. boleh repeat lagi.

  7. Rated 5 out of 5

    tiqah

    alhamdulillah selepas consume Killoss, tiap pagi dapat membuang dengan perfect selepas consume sapu tiap malam sebelum tidur.

  8. Rated 5 out of 5

    ieya

    best guna killoss ni, rasa sedap je bila guna, tak panas sangat, tak cukup guna 1 botol, dah repeat order lagi 😀

    Uploaded image(s):

    Image #1 from ieya
  9. Rated 5 out of 5

    nurul

    dah pakai killoss lotion ni.. mmg effect cepat..wangi sangat.. husband sy pun pakai sekali.. dia suka sangat!.. dia kata nnt habis beli lg.. hehe

  10. Rated 5 out of 5

    cik ruby

    Alhamdulillah dah sampai Killoss lotion , baru try sapu tadi sejuk je rasa dia and bau pun wangi… sukaaa sangat

    Uploaded image(s):

    Image #1 from cik ruby
  11. Rated 5 out of 5

    raja farah

    sangat bestt!! tak melekit dan senang apply dimana sahaja.. Yang paling sy suka, bau dia sangat wangi!

  12. Rated 5 out of 5

    Eja

    Best sgt dgn killos ni. Dh la sejukk. Seminggu je dagu dh kecikk. Bau sedap. Yg penting lotion ni pink uolss. Suka suka sukaa hihi..

    Uploaded image(s):

    Image #1 from Eja
  13. Rated 5 out of 5

    mawar

    nyesal order promo ingat nak try je uhuk ! biasa lotion kurus panas . ni sedap lak sampai suami kata ape wewangi malam malam ni hahah . utuk perut kembung macam saya memang ngam sangat laa sapu ni . harap ada harga promo utk saya lagi please ! memang rcomended weh . tak pernah rajin tulis review macamni sekali hiks !

  14. Rated 5 out of 5

    cikyam

    dah jd kewajipan pakai killoss ni..sebelum pergi kerja pakai ..sebelum tido pakai Alhamdulillah lega yg penting perut pon tak muncit dah !!!!…hehehe 😉

  15. Rated 5 out of 5

    fiza

    sy dah try guna killos lotion..sangat sangat best bila sapu, dia cepat meresap dan wangiii~ suka suka suka 🙂

  16. Rated 5 out of 5

    QA

    killoss ni wangi. best plak tu. sejuk dingin je bile pakai. alhamdulillah terbaik

    Uploaded image(s):

    Image #1 from QA
  17. Rated 5 out of 5

    anis

    saya dah cuba killoss lotion ni, Alhamdulillah sangat best ! bila sapu terus meresap dalam kulit dan bau yang sangat wangi..yang bestnya lagi, bila guna killoss ni, proses melawas sangt cepat tau..serious recommended untuk u all yang mencari lotion kurus yang tak melekit 🙂

    Uploaded image(s):

    Image #1 from anis
  18. Rated 5 out of 5

    suhaila

    wangi sangattt…pakai pon sejuk je hehe

  19. Rated 2 out of 5

    Anonymous (verified owner)

  20. Rated 3 out of 5

    Ashwini Rajendra (verified owner)

    Hey hi I received the things in good condition and I just tried 2 times only because just yesterday I received the things. It’s feel good

  21. Rated 5 out of 5

    Anonymous (verified owner)

    As said, the lotion is not hot, its cold, and have good scent.

  22. Rated 5 out of 5

    nur zalika amni (verified owner)

  23. Rated 5 out of 5

    Wan Syafikah (verified owner)

    Saya sapu losyen ni setiap pagi dan malam. Kalau rajin saya sapu setiap kali saya ke kelas. Mmg best lg2 mse pagi tu rasa berangin tu mmg best. Then saya sapu sblm tido. Pagi2 bangun mmg mudah utk proses pmbuangan saya. Killos ni mmg superb and saya berani utk repeat order sbb ade lulusan kkm 👍

  24. Rated 4 out of 5

    Nurul A. (verified owner)

    Sangat berpuas hati. Saya akan repeat lagi

  25. Rated 5 out of 5

    Anonymous (verified owner)

  26. Rated 5 out of 5

    Noraddina shoffi bt jamaluddin (verified owner)

    Pakai killos ni best sangat. sbb losyen die sejuk tp tak perit pada kulit.

  27. Rated 5 out of 5

    SITI NURSHAFIKA BINTI ABDUL HALIM (verified owner)

  28. Rated 4 out of 5

    HAMIDAH BINTI AB HAMID (verified owner)

    Best..berangin..tp x perit kat kulit

  29. Rated 5 out of 5

    NUR SYAHIRAH BINTI SHAMSUDDIN (verified owner)

  30. Rated 4 out of 5

    fatin nur nadhirah bt mat rahim (verified owner)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We offer two ways of order:

1- Self order via this website.

2- Order using Whatsapp