Sale!

Lactobliss Goat Milk – Chocolate

Rated 4.92 out of 5 based on 13 customer ratings
(13 customer reviews)

RM49.90 RM44.00

Earn up to 440 Points Points.




Category:
Weight 0.1 kg

13 reviews for Lactobliss Goat Milk – Chocolate

  1. Rated 5 out of 5

    Leha

    saya dah rasa lactobliss yang perisa coklat.. sangat sedap rasanya dan tak berbau hamis.. boleh repeat order 😉

    Uploaded image(s):

    Image #1 from Leha
  2. Rated 5 out of 5

    alya

    Lactobliss dah sampai. Saya suka rasa susu kambing perisa chocolate ni. Sedap dan tak da bau hamis..

    Uploaded image(s):

    Image #1 from alya
  3. Rated 5 out of 5

    ira

    sedap ! lagi sedap dari susu coklat biasa, yang penting tak ada bau hamis, memang sedap sangatttt ! recommended 😉

  4. Rated 5 out of 5

    su

    pagi2 pergi kerja tak sempat nak breakfast, sampai office, bancuh je lactobliss ni.. dapat alas perut, rasa kenyang. sangat membantu untuk saya yang ada gastric ni. will purchase more untuk ready stock masuk bulan puasa nanti.

  5. Rated 5 out of 5

    fazwani

    Susu Lactobliss coklat sedap sangat-sangat dan tak berbau hamis.. Bagi yang tak suka bau kambing macam saya, jangan risau susu Lactobliss tak berbau langsung.. Confirm saya akan repeat order lagi <3 🙂

  6. Rated 5 out of 5

    fazwani

    Alhamdulillah susu Lactobliss dah sampai… Harini boleh sarapan dengan susu Lactobliss coklat bersama biskut.. Yang penting tak berbau hamis dan sedap sangat.. Inshaallah bila dah habis saya akan order lagi 😀

    Uploaded image(s):

    Image #1 from fazwani
  7. Rated 5 out of 5

    miss aqma

    Alhamdulillah susu Lactobliss dah sampai… Harini boleh sarapan dengan susu Lactobliss coklat bersama biskut.. Yang penting tak berbau hamis dan sedap sangat.. Inshaallah bila dah habis saya akan order lagi 😀

    Uploaded image(s):

    Image #1 from miss aqma
  8. Rated 5 out of 5

    fara

    sy dah rasa dan rasanya sangat sedap!… satu susu yg sama untuk family sy.. boleh cod terus dekat hq tau….

    Uploaded image(s):

    Image #1 from fara
  9. Rated 5 out of 5

    anne

    memang sedap Lactobliss berperisa coklat ni, boleh repeat order lagiii 😁😁

  10. Rated 5 out of 5

    anne

    memang sedap Lactobliss berperisa coklat ni, boleh repeat order lagiii

  11. Rated 5 out of 5

    anne

    memang sedap Lactobliss berperisa coklat ni, boleh repeat order lagi

  12. Rated 5 out of 5

    mawar

    serious sedap susu cekelat ni . ingt rase kambing rupanya rase cekelat je . this gonna be my new fave ! nyum

    Uploaded image(s):

    Image #1 from mawar
  13. Rated 4 out of 5

    Eja

    Sedap tau lactobliss yg choclat ni. Rasa coklat die smoothe je.. Nyummm. Tp sy lebih suka yg perisa asli. Perisa choc ni not bad..

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We offer two ways of order:

1- Self order via this website.

2- Order using Whatsapp