Sale!

Lactobliss Goat Milk – Original

Rated 5.00 out of 5 based on 12 customer ratings
(12 customer reviews)

RM49.90 RM44.00

Purchase this product now and earn 440 Points!


Category:
Weight 0.1 kg

12 reviews for Lactobliss Goat Milk – Original

  1. Rated 5 out of 5

    Leez

    Dah rasa dah lactobliss perisa original ni. Sedap gilerr. Rasa macam gula gula susu. Takde bau hamis langsung macam susu kambing lain.. dh jadi susu favouret.. Tak sah pagi2 kalau tak minum lacto bliss ni.. Sekotak tu cepat je habiss..

    Uploaded image(s):

    Image #1 from Leez
  2. Rated 5 out of 5

    ida

    dah minum mmg sedap dan tak mual… puas hati…

  3. Rated 5 out of 5

    iya

    sedap perasa original ni, rasanya orang yang tak suka makan kambing pun boleh minum Lactobliss susu kambing ni, sebab tak ada bau hamis langsung 🙂

    Uploaded image(s):

    Image #1 from iya
  4. Rated 5 out of 5

    anah

    susu best sgt..yg penting xde bau kambing ..huhu..mang terbaik

  5. Rated 5 out of 5

    anah

    nyum3..yg coklat ni lg best..nk repeat order lg lah..haha

  6. Rated 5 out of 5

    anis

    rasa susu sangat sedap dan puas hati !

  7. Rated 5 out of 5

    anne

    memang sedap Lactobliss perisa asli ni

  8. Rated 5 out of 5

    cikyam

    saya dah cuba susu lacto bliss original ni..sodappp rasa nak ratah2 macam tu jer sebab bau dia pon xhamis huhuhuu..

  9. Rated 5 out of 5

    QA

    saya ni suka mkn kambing, tp kalau susu jarang lah, sebab bau nya ada yang tak boleh masuk, tapi lactobliss susu kambing ni, sgt2 best. rasa sedap, takde bau, mmg best lah mnum. rasa sekali tak cukup. tak tahu lah nk ckp, korang try lah sendiri baru puas hati. tp tak rugi korang try ni. terbaik dr ladang !

  10. Rated 5 out of 5

    mimi

    saya bukan penggemar susu . but believe me this one sangat recommended ! tak hamis . akan repeat order

  11. Rated 5 out of 5

    Leha

    rasa susu kambing asli sedap.. tak ada bau kambing 🙂

  12. Rated 5 out of 5

    afif

    suka Lactobliss Goat Milk original.. sedap, tak bau hamis..

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We offer two ways of order:

1- Self order via this website.

2- Order using Whatsapp