Sale!

Lorraine Foundation

Rated 5.00 out of 5 based on 7 customer ratings
(9 customer reviews)

RM79.00 RM59.00

Earn up to 590 Points Points.


Buy Using WhatsApp

Category:

LORRAINE FOUNDATION – (Menjadikan kulit lebih licin, mulus & cerah)

1 botol Lorraine Foundation = 15ml

MEMBANTU:

  • Seratakan warna kulit
  • Menutup kedutan pada wajah
  • Melembapkan kulit
  • Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
  • Merawat jeragat
  • Melembutkan kulit
  • Mengurangkan jerawat
  • Mengawal penghasilan minyak yang berlebihan oleh kulit
  • Mengekalkan keanjalan kulit
  • Mengurangkan parut
  • SPF 35
Weight 0.1 kg

9 reviews for Lorraine Foundation

  1. Rated 5 out of 5

    cik ruby

    best gila pakai lorraine ni pakai tebal pun tk rasa berat kat muka and tk bercapuk pun even apply guna tangan so sangat recommended produk…. pakai hari hari pun tak apa lah sbb best

  2. Rated 5 out of 5

    anne

    suka sangat foundation ni 😍😍, tak terlalu heavy and ringan je muka. sesuai sangat untuk muka yang oily, nampak muka lagi glowinggg gituu. and paling penting tahan lama ☺

  3. Rated 5 out of 5

    Miss moon

    pakai Lorraine Foundation ni best! warna dia sesuai untuk semua kulit, walaupun kulit kita ni tak cerah mana pun, still elok 🙂 Kalau tak touch up dengan bedak pun tak apa, dah nampak nice dah dekat muka. Memang terbaikk! 😉

  4. Rated 5 out of 5

    mimooi

    tekstur ringan dan halus… best je pakai… very recommended

    Uploaded image(s):

    Image #1 from mimooi
  5. Rated 5 out of 5

    fatin

    foundation paling best pernah guna, ringan dan wangi. yang masih tercari2 foundation yg sesuai, try la lorraine faoundation. no regret. 😘

  6. Rated 5 out of 5

    Eja

    Lorraine foundation ni antara favorite foundation dlm collection saya. Sesuai untuk daily use makeup nk g kerja. Recommended to all !

    Uploaded image(s):

    Image #1 from Eja
  7. fatin

    foundation paling best pernah apply. ringan dan wangi, uolss yg tengah tercari2 lg tu.. try la Lorraine Foundation. no regret 😘 😘

  8. fatin

    best bila apply foundation ni , wangi dan ringan. yang masih tercari2 lagi tu, better try Lorraine foundation. no regret 😘 😘

  9. Rated 5 out of 5

    Raja Farah Freman

    very light! i really recommended this foundation.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We offer two ways of order:

1- Self order via this website.

2- Order using Whatsapp